Cucuk Perancang

Hi mommies ❤️ saya first mom 😇 untuk perancang saya pilih cucuk perancang depo yang 3 bulan sekali tu . Saya baru je lepas cucuk semalam untuk pertama kali . Tapi saya still lagi takut kalau saya terpregnant lagi sebab memang dah niat nak gapkan anak . So saya nak tanya , boleh tak kalau saya makan pill perancang pulak even saya dah cucuk depo ? Sebab sekarang saya pun still keep on makan jamu so saya takut tersubur pulak 😅#pleasehelp #firstbaby #firstmom #bantusharing

1 Trả lời

pilih antara 1 ja sis. jgn persulitkan benda mudah,nanti memudaratkan tubuh badan. bagi suami pakai kondom sebelum bersama ,jd la double protection