Dah nak masuk 40w

Mommies, saya esok dah masuk 40w. Due date 25/1 dan belum bersalin lagi. setakat ni cuma rasa sakit perut nak berak tapi tak berak (takde masalah membuang) cuma macam main2 aje sakit tu. Bahagian miss V pulak mmg dah rasa memberat macam baby menekan nekan kat bawah tu. Perut ada masa keras ada masa tidak. Ni antara tanda nak bersalin dah ke? Sebab esok pun ada checkup di kk. Ingat nak minta doctor checkkan bukaan kalau boleh.

2 Các câu trả lời

Sama sis simptom, due 25hb. Sakit menekan tu ye dh. Dia gerak nk terkencing uii. Update la sis checkup cemana dh bersalin belum

8mo trước

Mcm mna sis. Dh bersalin ke. Alhamdulillah 24hb dh selamat bersalin sy.

mg dpmudahkan segalanya aamiin

8mo trước

insyallah mudah mudahan aamin