Rasa sakit bawah perut hingga ke pingang berdnyut

Ibu² dah nak bersalin ke kalau rasa sakit bawah perut dari pukul 1:55am tadi.. sampi skrng..sakit tu bawa ke pingang belah kanan berdenyutan..tanda nak bersalin dah ke..rasa nak berak tapi tak jadi nak berak..tanda MCM lendir campur darah tak ada plk..cuma just sakit bawah perut bawa ke pingang.saya dah 38minggu1hari.

2 Các câu trả lời

pegi hosp la sis. mungkin jalan dah nak bukak tu. sy rasa mcm ni juga 38w ngam²,pegi hosp dah buka 2cm

pergi la hospital...kalau dah rasa ade benda xkena dgn badan,pergi je hospital..jangan lengah2 lagi

2y trước

thanks you.. syukur saya Slmt bersalin hari ni dngn berat 2.5g je..