39 weeks 5days

Hi mommies. Saya due 25/10 ni. Ada tak mommies yg dah bersalin awal. Ada cara tak nak bagi baby keluar awal dari due date. Kita dah start risau sbb baby selesa lagi dlm perut & belum ada tanda2 bersalin. Senaman utk ibu bersalin pun hari2 saya dah buat.

2 Các câu trả lời

Kita punya due 26/10 ni. Baby masih selesa dlm perut, doktor dh bagi smpai 31/10 klau blom branak lagi kena serah diri…mcm2 dh buat last-last malas nak pikir. Asalkan kita dan baby sihat okaylah tu…jangan stress sgt tau. Semoga awak dipermudahkan untuk bersalin nanti.

11mo trước

Okay baik. Tq sis. Semoga dipermudahkan urusan awak juga

cuba makan nenas sis

11mo trước

kne makan bnyak sikit sis🫣smga dipermudahkan urusan sis and baby cpt keluar ye😊