38 week 3 days

Hi mommies! Saya due 17 May tapi sampai sekarang tak ada tanda apa apa pun. Ada sesiapa yang sama due atau bulan May juga yang dah bersalin?

24 Các câu trả lời

Sama lah kita due 17/5 . Sampai skrng takde tanda n takde rasa pape lagi 😌

2mo trước

Hari2 berdebar. kalau boleh taknak kena paksa bersalin 😌

takpe baru 38w still ada 2w lagi masa. nanti rasa la tu. saba ok

2mo trước

sy due 9hb5 dh selamat bersalin 16hb4..geng abg2 jugak,semua keluar 36w lbh..perut ngeras dan bby kurang gerak ja..p pac doc check jalan dh buka 3cm,terus kena tahan ward..ptg 2 dh bersalin☺️

Sy 17/5 masih selesa main kt dlm perut hishhh maknya dh stress

saya 8.5 pun xdek tanda , cuma sakit bawah je🤣 baby santai lagi

2mo trước

Better pergi check sis

rsa perut mengeras pn xda ke sis ..sy due 24/5 skrng rsa mgeras je

2mo trước

Perut mengeras tu ada. Tanda lain tak ada

sya due 16/5 tpi blum ada tanda² baby nak kluar jga.🤭

Sy due 14/5 and sama, still tak ada tanda-tanda lagi😅

sama due 17.5 jgk. masih lg takde tanda ape2

dah admit..due 21/5..hihi..doakn sy cepat bersalin

2mo trước

InshaAllah. Semoga dipermudahkan. Aamin

Sy 24 May...nk cepat ad tanda excersice