Tangan kebas

Hi mommies! Saya dh 36weeks 5 days. Bangun setiap pagi mesti tangan kebas dari jari ke tapak tangan. Kaki apa semua takda pun. Normal ke eh ? #firstmom #ingintahu

2 Các câu trả lời

Chapel tunnel? Rehatkan tangan daripada pegang handphone dan menaip guna keyboard. Kerap Bagi senaman kat tangan tu, genggam jari - buka, genggam jari- buka.