Air Ketuban Berkurang

Hi mommies, saya dah nak masuk 33minggu. Air ketuban sebelum saya banyak keputihan jenis berairrr dan mengalir dalam 17.5 macamtu, sampai saya warded sebab keputihan banyak dan berair seminggu lepas air ketuban turun jadi 11. Ada kaitan ke air keputihan yang banyak bertakung masa cek masukkan muncung itik tu dengan air ketuban leaking? Result air keputihan tu masih belum dapat lagi dari hosp. Saya kadang kadang risau air keputihan tu dia bercampur dengan air ketuban sekiranya ada leaking. Ada sesiapa yang macam saya ke? Btw saya #firstmom #ingintahu

1 Trả lời

ketuban awk masih dkt paras normal. air ketuban leaking akn ada light senggugut.

7mo trước

klu awk nk scan, better kt luar..sbb kk ada schedule scan sendiri. tekstur air ketuban dgn keputihan ada beza. air ketuban sgt berair mcm kencing dan jernih. while keputihan ada sticky2 walaupun warna jernih.