Kembung perut dan angin

Hi mommies. Saya dah masuk minggu ke 14. Sebelum ni alahan teruk sangat, tak terkira berapa kali muntah dalam satu hari and saya gastrik. Saya nak tanya nak buat macam mana ya perut saya sentiasa kembung. Lepas makan, mesti kembung perut. Makan tak lewat tapi masih perut angin. Penat dan tak selesa lagi lagi waktu nak tidur malam. Ada tips tak ibu ibu? Tq

1 Trả lời

Hi. Kena tengok apa yang sis makan juga. Tapi pengalaman saya memang masa hamil mudah masuk angin. Better elak suhu bilik terlalu sejuk, ia pun boleh beri kesan juga.

1y trước

oh okay baik. skrang pun saya tidur berstokin je. senang betul masuk angin bahagian perut