Rasa ngilu

Hi mommies, saya dah 35 week. Normal ke rasa ngilu di faraj kdg sakit sikit. Bawah perut pun sakit. Tidur mengiring kiri kanan pun sakit perut. Kerap ke tandas buang air kecil. Kalau sampai tandas tu mcm tak boleh tahan langsung tapi keluarnya sikit saje. Dan faraj mcm rasa basah saje tapi takde keluar air pun.

2 Các câu trả lời

Saya pon rasa macam tu awak, nak terkencing sangat2 tapi bila kencingnya sikit ja, selagi tak kencing tu rasa sakit di bawah, sekarang dh 36minggu rasa sakit belakang kerap

Normal bg sebahagian ibu hamil sebab kandungan membesar menghimpit otot / organ berdekatan termasuk pundi kencing. Kerap buat senaman kegel