Apa yang perlu?

Hello mommies. Saya dah 25 minggu, jadi boleh kongsikan ape yg saya perlu beli atau sedia kan untuk baby dan diri saya? Sebab ni first baby dan akan berpantang sendiri. Terima kasih bg yang sudi baca dan berkongsi. :)#ingintahu #firstmom #firstbaby #bantusharing #pleasehelp

1 Trả lời

beli ikut budget yg ada. kalau sy,beli baju dulu. lps tu next month tuala,lampin,mitten & booties dan topi. bulan seterusnya beli pampers,tisu basah,kain bedung. sikit sy beli barang utk baby sbb nak beli sekaligus tak mampu. boleh tengok list baby newborn dan mommy. 33w kalau dah lengkap semua barang dah boleh cuci dan packing siap². bila² masa nak bersalin tinggal angkat beg masuk kereta

1y trước

taip dekat google ke,atau dlm fb pun ada list. dlm TAP ni pun ada.