FLIGHT SEMASA PREGNANT

hi mommies, saya baru 10 weeks. nak tanya boleh ka kita naik flight kalau dalam 1st trimester ni. saya dah tanya nurse cakap ikut atas badan masing masing, dia takda la kata tak boleh tapi ikut atas org jugak. certain boleh n certain tak boleh. so kalau mommies yg ada pengalaman boleh tak share dgn saya di ruang komen, nanti saya bac. tq mommies ❤️

8 Các câu trả lời

ok ja.. mcm yg nurse tu ckp. ada yg ok ada yg x. ikut dr bdn mommy juga.

2t trước

ok tq mommy ❤️