KANDUNGAN 12 MINGGU

Hi, mommies. Saya ada asthma attack skrgni, semalam saya pergi hospital kerajaan untuk amek nab tapi MO cakap paru paru saya okay. Mereka minta saya balik & skrg saya bergantung kepada inhaler. Ada tips tak mommies untuk kurangkan batul & asthma. Saya dah nekad nak makan ubat tapi saya fikir si kecil dalam perut saya ni 😔#firstmom #SeriusTanya

2 Các câu trả lời

Ermmm, ubat yg puan nekad nak makan tu doktor yg prescribed kan? Kalau doktor yg prescribed, mesti doktor tahu puan hamil. Jadi doktor prescribed ubat tu sesuai dgn ibu hamil. Tertanya, kenapa perlu nekad pula?

3t trước

sebab saya bila asthma, tak larat buat kerja. Bila tak buat kerja akan ada tomahan yg cakap saya pemalas, mengada ngada, saja lembikkan diri.

Takpayah pegi hospital kerajaan mmg susah nk bg neb, sis pegi je klinik swasta ckap nak ambik neb. Mesti boleh.