Kerap Buang Air Besar

Mommies , saya 34 weeks skrg . Dah 2 hari saya kerap buang air besar . Tp sedikit2 je . Tu tanda hampir bersalin ke ?

2 Các câu trả lời

Org ckp gtu la..tp sy start dr 28weeks gtu sehari 2-3kali membuang..pantang mkn brt je mesti lps tu rs nk g toilet..sampai sekarang 34weeks jgk sama mcm sis..still g toilet sehari 2-3 kali..tp x cirit la..just normal n ok..kwn2 kata normal bila nk dkt bersalin,sbb nk cuci perut nnt nk beranak x terberak..😅

5y trước

Sis bersalin minggu ke berapa masa tu ?

org tua2 ckp salah satu tnda nk bsalin camtu laa..sy sndri pn msa ari nk bsalin ank sulung camtu jgk..dk ulang alik msuk toilet je..asyikrsa cam nk berak tp kuar ckit je..msa tu 40weeks 4days..overdue nsib baik xkna induce

5y trước

Sama lah kita sis . Jenuhhh nk ke toilet je . Dah la nk jalan pun sakit 😂