Baby cot untuk kembar

Hi mommies. Saya 1st time mom. Nak tanya ada tak twin mommy kat sini? Saya tengah nak buat persiapan barang baby tapi asyik fikir baby cot saya patut beli 1 dulu atau terus 2? Ada suggestion stroller juga tak? Patut beli asing2, atau yang jenis 2? Ibu pesan selagi belum nak guna tak perlu beli dulu.. Saya berpantang kat rumah parents, bilik tak berapa besar dan kereta kitorang pula jenis proton iriz.. #ingintahu

3 Các câu trả lời

sy banyak survey barang baby di carousell. byk parents nak letgo murah2 brg mcm car seat, baby cot, stroller walaupun baru beli sbb baby tak nak guna awk survey sampai puas hati baru decide baby cot tu sy pon hold dulu utk beli sbb berpantang di rumah mak ayah dulu. lagipun rumah sempit je nk beli barang byk duk terfikir psl ruang plak