Pregnant ke tak ya?

Hi mommies! Saya 17/4 buat upt +ve. 19/4 buat test upt lagi tp -ve. 20/4 saya period tapi hari pertama tu sakit sgt mcm contraction rasa sampai menangis🥲 Tapi saya dilema la whether tu period ke tak sbb anak first saya baru 2 bulan masa tu. And period yg 20/4 tu until now belum berhenti. Dia keluar darah smpai hari ketiga saja, after tu smpi today cuma spotting. Ada gi scan masa lepas upt tu tapi tknampak apa lagi kata doktor. Ada ke mommies yg pengalaman upt positive pastu period?

Pregnant ke tak ya?
2 Các câu trả lời

pngalaman sye klu upt x knsisten nie, x preggy.. klu btol sis chemical pregnancy x perlu buat ape2 lg pun sis da peg scan n Dr ckp xde pape kn waktu scan tu.. Tggu je period tu hbes n tgk next cycle mcm mne..

Mungkin Chemical Pregnancy (kandungan tak menjadi). Sebab Chemical Pregnancy memang akan turun darah macam period.

5mo trước

Kalau Chemical Pregnancy biarkan sahaja sis. Semoga yang baik baik untuk awak!