sat -ve sat +ve

Hari sabtu sy ade spotting. Then, hari isnin sy test upt negative. lepas 15 min, upt jd positive. Dah 4 upt mcm tu. Warna makin pudar. Tp gejala pregnant makin ketara skrg. Muntah satu hari dlm 4-5 kali. Sy nk jumpe doktor check, tp still awal sbb kalau ikot kan baru 3 minggu (last period 20 jan). Ade sesiapa boleh terangkan ape yg berlaku dekat sy?

4 Các câu trả lời

Line yg pudar, line yg keluar tu bkn warna merah..ni contoh, line ke 2 tu xde warna klau evapline, klau faint line atau line samar tp positif, still ada nmpak warna merah

4y trước

Nnti test lg ya, insya Allah klau mmg mengandung, line akan makin terang

Upt yg dibiarkn mmg mudah jd evapline, sbb tu perlu tgk dlm masa yg ditetapkn je

4y trước

Ape ciri2 evap line?

4 upt tu jenis upt yg sama brand atau lain2 ?

4y trước

Sama2. Cuma makan la folic acid. In shaa Allah ade rezeki, ada la tu 🤗

Tggu 5 6 minggu bru g klinik..