obimin

Hi mommies.. Sape kat sini makan obimin sakit kepala? Sakit dia mmg x boleh bawak bincang.. Kena baring dan tido sekejap.. Kalau tak mesti nak muntah.. Dari anak 1st sampai la ni masih tak dapat elak.. Malah banyak skip dari makan..?

8 Các câu trả lời

Apa2x boleh sentiasa bgtau nurse kat kk.diorang akan suggest ikut kesesuaian ibu hamil.sy pon beberapa kali tukar.obimin, then zincofer.dan nk dekat bersalin kerap muntah pulak mkn zincofer.nurse tukar semula mkn obimin.apa2x tanya je diorang k 😉

Sy pon amalkan obimin mmg sakit kepala x blh tahan.. Rasanye psl obimin yg sakit kepala.. Sbb selama ni sy ingat normal masa pregnant tapi xkan la sakit sgt smpi x blh tahan.. 😭

awk bape weeks? biase mula2 je mcm tu 1st trismester.. klo sye sye jadi mengantuk nak2 lepas mkn tu

5y trước

Da 25 weeks 😅

Dh bgtau nurse ke? Ubat x serasi kot.. Blh tukar ubay lain.. Inform nurse KK dulu

5y trước

Ok tq

Cuba bagitahu nurse cakap nak tukar ubat. Rasanya tak serasi tu

Sy makan obimin pluz so far xde rasa sakit kepala

Cuba maltofer chew

Kene minum banyak air

5y trước

Makin nak muntah..😅