Baby taknak berenggang

Hi mommies, sape kat sini baby dia asyik nak berkepit je bila nampak mama dia? Mcm baby sy, dah peluk dukung pastu bagi susu..dia lelap dah. Tp letak je, terus mata bukak pakej senyum2 lagi.. ya Allah saya cair tgk, terus dukung dia balik. Hihi. Tp beza kalau nenek dgn atuk dia ada, tepuk2 terus lelap..pandai pulak tido kat tilam sendiri takde nak bukak mata senyum2. Sangat behave. Mak mertua sy ckp, saya terlalu manjakan baby. Adoi Mcmana nak didik baby 2 bulan lepas kita dodoikan, terus tdo tanpa bila letak dia bangun balik? At least dlm 1 jam xpe. #mamayangpenat #mamasidaikainsambildukungbaby

16 Các câu trả lời

bb sy skrg 1 bln lebih.. pn cmni gk... last2 amik kain lampin bedungkan alhmdulillah ok.. klu x papa dia dukung pn xnk

Sama lah .tkboleh letak nk dukung ja .nk dukung pstu kena jalan.pstu senyum ii .lgi ii wktu mlm nk berkepit je .

Bedung la dia balik supaya dia lena tdor. Sekurang dia rasa ada pelukan buat macam tu.

Ank blh bau bdn mak dia....sbb tu dia cpt sdr bila kita tggl dia😊

5y trước

Yes hehe

Mesti baby kata..mcm cerita bujang lapok.. Haa..mana mau pigi haa 😂😂

🙋Sy..