Bersalin musim PKP

Hi mommies. Sapa yg due bln 5 ? Bleh share tak u olls plan nk bersalin kt mana ? Ada yg plan nk balik bersalin kt kg tak sbb takde sapa nk jaga kt umah sniri ? Musim pkp ni tak suma hospital bg suami teman dlm LR kan ?

2 Các câu trả lời

Rasanya semua hospital xbg suami teman masa pkp ni....kalau swasta xpasti la

5y trước

Swasta depends. Ad yg bleh balik kg sbb takde sapa nk jaga masa pantang termasuk suami kena keja. Cm suami yg keja dr umah maksudnya takde alasan nk balik pantang kt kg la kan since suami bleh jagakan.