Dalam Air Kencing Ada Darah

Hi mommies. Sapa pernah sangkut ada blood dalam air kencing tak nampak dgn mata kasar? Saya sangkut time 32 weeks. Sapa pernah jadi n apa solution nya? Sebab doktor takut ada efek buah pinggang... Dah 2 kali checkup blood tu still ada even dah makan antibiotik... Tolong saya pls

1 Trả lời

Try perbanyakkn minum air kosg

5y trước

Sbb kurang minum air pn blh jd mcmtu kncing ada drh..nk2 ms preggy ni lg cpt hydration... Xpe byk mnum byk kali g toilet jnji xde detect kata de pnykit lain..