Lebatkan Rambut

Mommies! Pls share minyak rambut yg cepat lebatkan rambut babyyy 🥺 #pleasehelp #ingintahu

9 Các câu trả lời

Kak cari minyak rambut ambla..tengahari jangan bagi pakai. Takot panas .. malam dengan pagi best pakai.. anak buah dulu botak .. sekarang rambut ya ampun.. hitam pekat lebat.. siap pakej kembang gan keriting halus ..

Kalau pakai minyak rambut nanti rambut tumbuh keras. Sy pakaikan anak sy serum brand fleur. Tapi lepas anak dah besar sikit la dalam 9 bulan ke atas sbb masa tu perasan rambut dia tumbuh jarang2

Anak2 sy dulu setiap kali lps mandi sy pakaikan minyak johnsons baby tu je, kemain lebat rambutnya sampailah ke besar elok lebat rambutnya 🥰

Saya pakai argan oil je. alhamdulillah lebat dan sihat rambut anak. Awalnya mmg tak tumbuh2 lps cukur 🤣

Pakai minyak kelapa dara. Jangan pakai apa2 yg chemical kat baby walaupun ramai kata elok.

Sy sapu minyak zaitun safi je

buh minyak zaitun

andora

Umur baby?

2y trước

btul. xperlu letak apa pun. 1 bulan ni awal sgt nk risau psal rambut. besok2 seiring dgn prtumbuhan naik la dia.. ank sy dah 7 bulan lebih dah boleh ikat rambutnya. sy biar je rmbutnya xletak apa2 minyak dri awal. masa dia 3 bulan mertua suruh beli zaitun la zam2 la.sbb tengok rmbut dia mcm naik xnaik. sy beli minyak pati buah keras kt shopee. tp xpakaikan pun. sbb sy jenis xsuka pakai pape kt bby sy walaupun smua produk bby sy ada. sbb risau kulit dia,kulit kepala dia. sensitif. kalau dah 5 bulan keatas rmbut msih botak/mcm tu je,lagi2 ank pompuan..boleh la nk risau fikir cara lebatkan rmbut..