Diarrhea

Hi mommies pernah tak cirit birit or kena food poisoning masa pregnant? Boleh tak share experience

2 Các câu trả lời

Sy pernah kena food poisoning. Muntah 6kali. Cirit 2 kali. Pergi kecemasan. Admit ward sbb dehydrated. 7botol masuk air. 3hari 2mlm admit ward. Xtahu sbb mkn apa. So skrg mmg bab mkn sy jaga2. Alhamdulillah baby ok.

Food poisoning belum pernah. Tp cirit birit tu kadang mmg normal kalau time preggy. Sbb pernah baca article pasal ni. Nak nak kalau dah dekat due