Mual & muntah ?

Hi mommies out there..im now 6 weeks pregnncy..boleh suggest tak proper food yg boleh i consume sbb mknn msk kt rumah tak lalu mkn..aiskrim ja yg mmpu telan setakat ni ? is it normal? coz im feelin so exhausted

2 Các câu trả lời

hi Mommy.. Mommy boleh try buah limau tuk.hilangkan mual2. dan try gantikan nasi dgn oats, kurma, bijirin, mi.. kot2 boleh kembalikan tenaga mommy. jgn smpai x makan langsung sbb kalau diserang gastrik lg sakit.. huhuhu

6y trước

no biggie🤗🤗