27minggu 4hari

Hi mommies out there. Saya first mom. Saya nak tanya, saya perlu risau ke kalau rasa anak kurang bergerak. Contohnya harini dia aktif bergerak, esoknya dia kurang bergerak, tulat lagi rasa dia kurang gerak. Tapi still ada rasa dia gerak cuma perlahan je tendangan dia tu. Kita perlu risau ke tak ye ? Atau memang sebab dia dah membesar, jadi dia kurang bergerak ?

5 Các câu trả lời

lagi dia besar patutnya lagi kuat kita rasa dia gerak sebab Ruang makin padat, so bila dia gerak sikit pun kita dah rasa