Minyak Yu Yee

Hi mommies, ok tak guna minyak yu yee for 3 months baby ? first time nak try kat baby sbb perut kembung...tapi takut2 la sbb mcm berangin kuat sgt 😩 thanks in advance ! ✨

14 Các câu trả lời

Saya awal2 pakai jgak mnyak yuyee..tapi ramai ckap mnyak yuyee ni panas..takot bahaya baby plak..skrang saya pakai mnyak tyt..ok je xpanas sgat..

Ikut babg juga, anak saya tak boleh pakai minyak yuye atau telon.. habis badan naik merah2 macam kena ulat bulu..

Ank sy xboleh pakai mnyak yu yee....kalu pakai habis kulit jadi merah2....ank sy pakai mnyak boreh....

ok je sis...tpi jgn byk2 sbb minyak yu yee tu pns sikit.....baby sy pon pkai....so far ok je...😇

Anak saya dari lahir da pakai yuyee jugak sis . . Alhamdullilah ok je . .jgn noh byk2 . .skit2 je

Anak saya ok yu yee. Cumanya jangan sapu direct. Tuang dekat & gosok2 sebelum gosok dekat baby

Ok je guna minyak yu yee, anak saya pun guna smpai skrg ok... Lebih² lagi kembung perut

anak sya dr lahir,skrg dh sbln lbh pakai minyk yu ye..alhamdulilah.pkai nipis2 jew.

Anak saye pakai minyak yu yee , alhamdulillah ok sampai sekrg..

ank sy tk sesuai pkai mnyk yu yee,tp dia pkai mnyk tropica...