Sakit di tulang vagina

Hi mommies , now saya 33w 3d start sakit kat bawah masa baring and tido. rasa mcm ngilu je kadang rasa mcm tahu nak ckp sakit tu mcm mana 🥲 terpaksa pegang bawah tahan rasa sakit tu. tp bila berjalan okay pulak. Tanda tanda nk bersalin ke ? 🥹 #ingintahu #firstbaby #firstmom

19 Các câu trả lời

Berkemungkinan itu ialah round ligamen pain.. blh search tgk cara nk kurangkan sakit..

2y trước

kann rasa mcm nk menangis je 🥹🥹 td masa saya check up nurse ckp normal kalau kita sakit mcm tu sbb baby dah masuk laluan and fasa tulang kita merenggang sbb tu sakit ngilu 😂