Sakit di tulang vagina

Hi mommies , now saya 33w 3d start sakit kat bawah masa baring and tido. rasa mcm ngilu je kadang rasa mcm tahu nak ckp sakit tu mcm mana 🥲 terpaksa pegang bawah tahan rasa sakit tu. tp bila berjalan okay pulak. Tanda tanda nk bersalin ke ? 🥹 #ingintahu #firstbaby #firstmom

19 Các câu trả lời

Normal . Sbb baby membesar dye menekan , so kita punya kemaluan tu mmg perit 🥹

tak silp sy kpala bby dh duk bwh. sy pun rsa cmtu skrg tp sy dh 37w 1d

saya pun merasakan benda yang sama, duduk lama sakit, baring sakit.

normal.longgar dh semua sendi2.sendi2 be ready for delivery

Sy pun sama rsa mcm tu. Dri 30 week x silap sy.

kdg sbb baby da masuk laluan pun yer juga

29week,saya pun rasa macam tu huhu

Normal sis.. Bby mkin bsr

normal