8 minggu baru nampak kantung

Hi mommies... normal ke utk 8 minggu baru nampak kantung je? Sy risau sbb pnh terbaca takut baby luar rahim. Tp masa pergi kk, doct xade mention apa2. Cuma kata next appt bulan dpn scan lg.

1 Trả lời

Normal. Kalau dah nampak kantung tu bukan luar rahim dah. Nanti dalam kantung tu la akan ada janin. Kalau takde nampak pape lagi tu yg possible luar rahim. InshaAllah takde apa tu, nanti scan je balik lagi 2 minggu yee

3y trước

Ok. Terima kasih ye😊