Baby 7 months nak masuk 8 months

Hi mommies normal ke tetiba baby kurang menyusu and kurang tido ? Tak mcm selalu

4 Các câu trả lời

anak sya pon mcm tu tp dia bru nak msuk 7 bln.. dia dah start tmbuh ggi 2 btng bahagian bwah . ssahnya dia nak tdur.. mnum susu kurang.. makan pon tk abes... mngkin jgak dia nak tumbuh ggii kott.. anak sy cmtu sis..

normal baby dh puas tido dia nak bermain ... dia xnk susu bg snack2 yg dia blh mkn... kadang baby ni dia ngamuk lapr dia xnk susu xnk bubur.. dia nk mkn jenis snack2 ... cri snack baby yg xda gula,garam

Biasa sis anak saya 8month pon cmtu nak main je

Nak tumbuh gigi ke?