#firstbaby

Hi mommies! Normal ke rasa cramp2 kat bawah perut macam senggugut tu? Saya 6week pregnant and hari ni rasa sakit macam senggugut tu tapi mild je. Worried. First baby.

25 Các câu trả lời

Normal tapi best untuk check dengan doc. I also experience cramp. Doctor diagnose threatened miscarriage. Lepas tu kasi makan ubat Duphaston then takde cramps lagi.

5y trước

sis sy pon 7week rase crem mcm sengugut tu.g klinik dokter bgi ubt kuat rahim.ade effect x ubt tu sis.