SEMBELIT MELAMPAU

Mommies, normal ke kalau sakit sangat perut sebab nak membuang, tapi bila membuang, sembelit. Najis 2-3 ketul je macam najis kambing. Tapi sakit perut tu macam nak tercirit jeeeeee 😂 Rasanya dah banyak minum air.

2 Các câu trả lời

mmg bila preggy mcm ni. sbb kita mkn vitamin preggy yg high in iron sbb tu jd mcm ni. selain air, buah n sayur pun kena byk mkn jugak nk bg lawas

Berapa weeks? Minum banyak air kalau fibre kurang pun boleh jadi sembelit sis. Banyakkan makan buah dan sayur hijau