Emosi terganggu..

Hi mommies.. normal ke kalau early preg ni emosi cpt trganggu..? Mcm mna nak kawal ye.. takut pula efek kandungan.. sy baru 5+5 #pleasehelp #advicepls #pregnancy

1 Trả lời

Normal. redha sabar dan syukur hadapi ujian kehamilan. elakkan stress dan jauhkan diri drpd golongan toxic, media sosial dll. Buat apa yg awak rasa happy. mcm saya banyak baca pasal kehamilan dan penjagaan anak. sesuatu yg baru untuk saya. Saya nak tenang, so, saya tak aktif media sosial, saya pun tak nak bergaul dgn orang pada awal kehamilan sbb saya nak jaga hati saya.