Air badak untuk bayi

Hi mommies .. normal ke badan bayi panas ? Bila check suhu , normal tapi bila pegang badan dgn tangan terasa panas .. kalau bayi panas dalam, boleh ke bagi minum air cap badak ? Saya bertanya sebab neneknya nak bagi minum air badak sbb risau cucunya badan panas 😅 #firstmom #ingintahu #firstbaby

2 Các câu trả lời

jangan sesekali bagi anak minum air badak ya. kita yang dewasa pun tak digalakkan. rajin bawak anak mandi. mungkin faktor cuaca yg panas ni. pakaikan anak baju lubang2 atau single aje. selagi tak demam tak apa.

Jgn sesekali bg yaa