Normal kah?

Hi mommies. Normal ke 12weeks ni perut masih kecik? Dan saya first mom dan takda alahan. Lepastu awal kehamilan, payudara saya membesar dan sensitive tapi sekarang tak sakit pulak. Saya overthinking dekat seminggu dah sampai mimpi saya keguguran. Saya takut nak check sebab saya takleh nak terima kenyataan kalau betul

14 Các câu trả lời

Sy 18w pn xnmpk lg.. 😅 Tp ni 2nd bby,, msa kakaknye dlu pn sama.. Xnmpk bby bump

normal sis. sy pun xd alahan. jnji baby n ibu sihat. klau was2 , pergi scan.

skrg preggy 4 bulan tapi perut slim g 🤣

10mo trước

sma wak sya risau gak sya 18w dah xrsa ap2 pastu sya g scan klinik swsta elok je je baby guling2 aktif sgt alhamdulillah jadi xde la rsau

normal sis, sy pn mcm awk. skrg dah 17 week