Alahan kehamilan

Hello,nak tanya normal ke kalau payudara dah tak sakit lagi? Time mula2 hamil dulu sensitive sgt skrg masuk 20w dah tak sakit dah. normal ke?Tq #SeriusTanya #newmom #bantujawab

8 Các câu trả lời

normal sis. nanti nk msok 3rd trimester. akan rasa sakit balik. sbb susu dh nk kluar sikit2

Normal. Saya pon 20w tak sakit.. tapi dah kena selalu bersihkan nipple takut tersumbat

normal.. payudara sye sakit ble 5-6 weeks pregnancy je.. lps tu da hilg rse sakit..

Samalah sy pun bak tanya soalan yg sama . Skrg dah xsensetif sgt bila terlanggar .

normal. sy dr awal pregnancy smpi bersalin xde simptom breast sensitive.

Sama la..xrasa dh sensitif n sakit..now 23w

normal

Normal