cramp

Hello mommies.. Normal ka msa preg ni sllu cramp tngan@jari2.. Sakit sangat la rasa mcm nak meletup jari jemari tu.. Ada x cra nak kurangkn skit tu?

1 Trả lời

Cramp bole disebabkn dari dehydration, kurang calcium or magnesium. Banyakkn minum air supaya badan kita tidak kering.

5y trước

Mungkin kekurangn vitamins lain mcm sy ckp td calcium & magnesium. Mungkin next check up bole highlight ke nurse or doc pasal cramp problem. Sy kerap cramp betis, sy bykkn minum air suam alhamdulillah makin kurang.