Meniarap

Hi mommies.. Nk tnya, mula2 baby akan meniarap dlu baru duduk ke or duduk dulu ?

15 Các câu trả lời

anak saya 4 buln dh meniarap ade dlm 4x je..lepastu taknak meniarap dh .. terus suka bediri je .. dan sekrg suka duduk..nk main pn duduk tk suka baring...

msti la meniarap dulu .. mana ada baby trus pndai dduk.. hehe da pndai niarap bru bole dduk n last bgun bjlan.. 😁😁

tentulah meniarap dulu mcmni proses dia: baring-meniarap-merangkak-duduk-bangun-berjalan-berlari

5y trước

Tq.. Sbb bby sye meniarap skejap je trus boleh duduk 😅

Depends on bby..mcm bby sy mniarap dlu.bby ipar dduk dlu🤣🤣🤣

5y trước

Means bby sy mniarap n kedepan..bby ipar xmaju kedpn mniarap saje.tp blh dduk.trus mrngkak😅

Klau x bleh meniarap..mcm mne baby nk duduk..😁

Biasa baby meniarap dulu baru duduk

Meniarap, baby dah berapa bulan?

Kalau baby saya meniarap dulu

meniarap dlu sis bru duduk

Cm anak saya meniarap dulu