Hi mommy , ada tak kat sini scan baby 36 minggu baby dalam keadaan yang meniarap /bsujud ?

Mommies, nk tnya 2 kali dah scan baby Masa 35 weeks 4days Dan Hari ini 36 weeks 1day bila scan baby dalam keadaan meniarap.. normal ke ? Sebab Dr xbgtau apa2 pun Cuma dia bgtau kedudukan uri Dan berat badan baby je 🥺#firstmom #seriusnanya

1 Trả lời

Normal. Baby sy pun masa scan tgk2 tgh bersujud. Dan die tgh tido rupanye dlm keadaan tu. Puas godek2 sbb nk tgk jantung die masa tu sy buat detail scan + 5D. Makanye dpt la tgk rupa muka die baru bgn tido. Hehehe. awak jgn risau lah. Baby mmg akan bergerak2 sentiasa. Ada juga kwn sy buat scan, baby die siap melompat2 kt dlm tu. Mak die cuma rasa senak perut je lah... Selagi Baby bergerak awak x perlu risau. Tp kalau gerakan yg luar biasa tu awak kena pantau. Takut kadang2 Baby aktif Sgt sampai terbelit tali pusat sendiri..

1y trước

okay tq sis ☺️