Mainan baru

Hi mommies nk tny.. kalau toys baru baby, kita kena just rendam dengan air suam atau didihkan dia atas api bagi kuman mati? Saya baru beli teether yg silicon tu. Tak berani nak bagi baby main sebab tak basuh lg.

1 Trả lời

Kalau dkt umh sis.ada coway..guna air pns tu je sis..rendam mainan tu..kmdian nti agk2 dh blh angkt..sis bg la ank main..klu nk cuci dgn pncuci khas botol bby pn blh juge... Kmdian br rendam air pns..

5y trước

Most wlcme 😉✌