pacifier baby

hello mommies , nk tny baby 2 bulan hisap pacifier knp dia lepaskan ya mcm x brp suka . hisap juga tp dia buat muka x suka. sy nak guna pacifier sementara shja utk tenang2kn sb nak bt kerja skjp. baby 2 bulan. nmpk smua baby ok je klu sumbat 😅 hanya nk tau shja #firstmom

1 Trả lời

depends on bby rsnya..sbb mcm ank sy dlu pun dia tak nak😅dah siap2 husben belikan since sblm dia lahir..tgk2 dia pndai tenangkan diri dia dgn isap jari..kalau try bg pun dia akan bnyi mcm nk muntah..terjeluek je..start dr tu dh tw dia tak suke .trus kita org xbg..😂.