hcg test

Hi mommies, nk tanye sy skrg 6 weeks tapi masa 5 week sy bleeding cam period selama 2 ari n sakit perut n badan sbb tu sy terus pegi hospital... Kat sana doc check melalui tvs ( scan bawah) tapi masih x nmpk kantung so doc suspect ectopic or miscarriage...untuk kepastian mereka akan amik darah setiap 48 jam.utk check hcg dlm badan .. So result hcg 428.9 -> 448.5 -> 611.7.kalo tgk result ni hcg masih naik ,n kalo camtu janin masih ade kan, then nape kalo masa scan bawah x nampk kantung? Sape kat sini ade pengalaman camni.. Tlg share

1 Trả lời

Maybe masih awal... So xnmpk apa2 lg... Tp hcg awk mkin naik... InsyaAllah ada rezeki awk nnti