scan baby besar

Hello mommy, sy dh 13 weeks masa scan doc ckp baby besar tapi berat sy dh turun 1kg.. Camane berat sy dh turun skit n baby pula besar..kalo baby besar Adakah bahaya utk baby atau pape masalah? Sorry sy xde pengalaman sbb tu tanye. Sape kat sini cam sy.. Tls share

2 Các câu trả lời

Doc ckp cmne sis.. Kalo besa skit xpe rase nye.. Sbb sy pun scan bby besa skit dri week nye.. Tp doc ckp normal n ok lg.. Berat sis turun mybe sbb nutrient yg sis mkn pegi kat bby, or sis alahan ke...

5y trước

Skrg 13 weeks doc ckp besar cam 14 weeks.. Sy mmg xde alahan pape2 sis

Yg penting bby sihat