38W3D BELUM TURUN TANDA

Hi mommies geng due June,mommy2 yg belum bersalin dah turun tanda belum? Skg nie perut kerap mengeras,,ari2 rasa cm bengkak,,tp contraction/Braxton Hicks sgt2 laa jarang,, cm xda lgsg.. Semua tips dah buat tp still xda tanda..😮‍💨 1st preg 38w3d dah pecah air,,38w5d selamat bersalin.. 2nd preg nie cm lambat pula..penat dah jwb soalan org sekeliling dah bersalin belum,perut dah sakit2 belum..aduhhh..😮‍💨 Due sy 30hb,29hb kena serah diri sbb gdm on diet..

2 Các câu trả lời

samalah saya pun due 30hb ni.. skrg dh 38w5hari dah, belum ada tanda lagi.. nyeri area pundi kencing tu ada lah.. & bby masih lagi aktif waktu malam

1y trước

sy dlm 2hari nie ada laa rasa contraction kjp2,,rasa perut cm berangin,,kuat kentut cm tu..x pasti laa tu tanda atau apa

Sy due 21hb pun blum ada tanda lg🤣..mnggu dpn kna serah diri

1y trước

ouh yaka? mommy dah bersalin blm?