37minggu

Bayi kadang2 mengeras. . Celah pelvis sakit..n miss v pun sama.. Adakh ini normal? Dan macam mana tanda nak bersalin ye? First baby..tak tahu macam mana..setiap hari risau??

1 Trả lời

Kalau x slh.. Hritu nurse kkia ada ckp kat sy.. Tanda bersalin antaranya kluar lendir drh, pecah air ketuban atau contraction makin kerap.. Maksudnya sakit selang 5 ke 10 minit n makin kerap

5y trước

Ya..gerakan dia cukup walau pun kurang aktif berbanding sebelum ini..cuma kadang2 perut mengeras.. Mungkin terlalu lama bediri kot