Nak luah kejap

Hi mommies, nk luahkan perasaan kejap. Sekarang rasa stress skit sbb financial problem. Suami dah berhenti kerja sbb kena scam dengan tempat kerja dia. Now suami ada juga apply2 kerja tap still x dpt . So buat rider je la tap tak still tak mampu nk bayar comimitment kami. Saya pun ada apply tap msih x de rezeki. Susah ya nk apply kerja bila pregnant dh 5 month ni. Kami berdua buntu tak tahu nk buat apa. Ingat nk buat bisnes meniaga tepi jalan tap kena kumpul modal dulu. Doakan kami pls untuk harungi dugaan ni. Perut dh makin besar bnyak nk pakai duit. Ada ke kerja2 yg nk terima prengnant woman yg dh 5 bulan dah. Kami buntu

1 Trả lời

Allah permudahkan urusan kalian. Puan dan suami boleh buat dropship dulu sementara dapat kerja hakiki. Anggun Cotton Collection ambil dropship. Mudah, tiada modal, tak simpan stok. Boleh layari official website nya