bila nk ambik acid folid

Mommies nk kna ambik acid folid ngn vitmin mse mna ye?

8 Các câu trả lời

Sy amalkan drpd before pregnant lg. Skrg sy dah 7weeks pun sy masih amalkan. Sy cek dkt klinik swasta, doktor mmg sarankan amik folid acid diawal kehamilan lg bagus utk perkembangan janin baby.🥰

Sebelum berkahwin pun elok kalau makan . Suami isteri pun boleh makan jugak sis .

3bulan sebelum pregnant dah kena makan folic acid. Vitamin makin jika ada keperluan je

kalo belom pregy.. folid acid je sis... kalo dh pregy.. kena amik semua yg klinik bg...

5y trước

Tq sis

Sblm pregy..msa priod pon bleh amik folic acod

Sy bfroe prggy makan dh asid folik

ambik sebelum mengandung lagi..

Paling baik sebelum mengandung