Massage

Hi mommies, nak tnya saya second trimester boleh ke kalau saya nak pegi manjakan diri buat massage dkt spa? Sebab ada orang cakap tak boleh mengurut?

2 Các câu trả lời

Kalau nak berurut cari tukang urut yang biasa mengurut untuk orang hamil. Tak payah urut dekat spa. Saya dua kali jugak mengurut time pregnant ni. Tukang urut tu tak sentuh bahagian perut and tapak kaki.

ms preggy xblh g urut sbnrnye..kalau nk juga better suh husband urutkn part mana yg rs sakit..tkut nti g spa massage tersalah urut ms.preggy ni.