Maternity pad utk bersalin

Hi mommies, nak tnya pengalaman mommies , maternity pad apa yg sesuai ya? Yg jenis bertali atau yg jenis pants better kalau time kat hospital?

23 Các câu trả lời

sye suke madame punye pad Tu, Sbb kalau saye la Luka Lepas bersalin agak sakit kalau pakai pad biasa, kalau madame die agak tebal n kurg sakit Luka bersalin Tu.

Kalau hospital saya prefer pakai pad madame pureen tu, senang nak buka if doktor nak check bfr discharge. Kalau kt rumah baru saya pakai pants tu

1y trước

noted. tq for the info ❤️

Sy pakai yg jenis tali selesa dan tk payah kangkang or angkat kaki.. Mudah sgt bg sy..kalo jenis lekat kena angkat kaki takut dekat jahitan kita tu

brand libress ada maternity pad . jgn pkai pad biasa. sbb kapas dia tak sama. maternity pad lagi lembut kapasnya

2y trước

baik tq for the tips ❤️❤️

beli je pad biasa yang 45cm panjang tu. tak pakai maternity pad pun takpe. depends on kesesuaian diri masing².

Saya pakai pants punya je senang. Tak payah pakai panties dah. Saya beli dekat ecoshop

1y trước

Saya rasa okay je. Cuma kalau darah tu jangan lama lama lah. Kena kerap tukar. Dan jangan beli kecik sangat. Biar pakai selesa.

Kalau saya pakai jenis yang macam pad tu. Tak reti pakai yang bertali.

saya pakai yg ni je settle masalah.. spender pun dh tak payah pakai

pants better. kalau bertali tu, kalau tak pandai pakai, leceh.

better yg pants sis . yg tali cpt tbuka .