bunyi macam kahak

hi mommies, nak tnya anak sy dh masuk 2 bulan nafas dia tu kdg berbunyi mcm ada kahak . dh jumpa dr, dr cek paru2 dia ok je. bunyi tu kdg2 je ada #ingintahu #firstmom

2 Các câu trả lời

sama macam baby saya, nafas mcm ada kahak tp bila jumpa doktor, doktor cakap semua okay je. so, saya biar kan jela tp lama lama bunyi kahak tu akan hilang sendiri.

try sapu garlic balm dkt dada bby stiap kali lepas mndi dgn stiap kali sblm tdo.. mg dpmudahkan segalanya Allahuma aamiin