Xde alahan..risau, baby d dalam x menjadi

Hai mommies..sy pregnant 4 weeks. 2nd baby tp ttiba jd penakut, overthinking baby dkt dlm ok ke tak. Sebab, sy tak ada alahan. Ada tak mommies dlm ni mcm sy? Jd baca byk sgt artikel, kalau xde alahan atau x rasa apa" baby tu x jadi..

2 Các câu trả lời

sy preggy ank frst and ank 2nd skrg ni mmg 2 dua ank sy xde alahan langsung, xde alahan ni bagus jugak xdelah melepek jek.. sis jgn fikir yg bkn2, happy2 n pk positive jek..

4mo trước

hehe..kan, tp tu la otak asyik fikir bukan".. tq sis🥰

siapa kata xde alahan kndungan tak jadi? bersyukurlah takde alahan ya..blh jaga mkn minum baik2. org lain semua klu blh xnk fasa alahan..

4mo trước

baik sis..tq🥰